Välkommen till handelsboden på Näsets Gröna, hälsar trädgårdsmästare Helena Grip.

Handelsboden

Det som lockar till besök på Näsets Gröna är grönskan, kaféet och trädgårdsmiljön. Men också möjligheten att handla. Här säljs grönsaker, plantor, örter, blommor och honung samt "köks- och trädgårdsnära produkter". Ibland även bröd, bullar, bakverk och praliner. Hela sortimentet finner du i och kring Handelsboden.

Du kan läsa mer via länkarna till vänster och nedan om Handelsboden. Du är mycket välkommen!


Vi har sålt grönsaker och plantor i många år. Själva byggnaden "Handelsboden" byggdes sommaren 2016 och sortimentet som är till försäljning utvecklas successivt. Fråga gärna efter sådant som du vill handla hos oss, så bygger vi på sortimentet steg för steg efter dina och andra kunders önskemål.

Enkel byggnad med miljötänk
Byggnaden (handelsboden) är en enkel träbyggnad som målats i falu rödfärg. Alltså den färg som går igen i övriga hus på den lilla gården Näset (ja, förutom då, de vita växthusen). Miljötänket visar sig bland annat i hängrännor av trä och att taket är vegetativt och bevuxet av sedumväxter.

Det gröna i centrum
Plantor, blommor och grönsaker är (beroende på årstid och säsong) alltid i centrum för försäljningen i handelsboden. Men här finns även sådant som trädgårdspynt och enklare utrustning och redskap för arbetet i trädgården. Vissa saker är även utmärkta i hushållet och som presentartiklar.

Öppettider
Handelsboden är öppen några vårlördagar samt många lördagar under sommar och början av hösten. Kontrollera alltid att det är öppet innan du åker till oss, se öppettider på annan plats på hemsidan eller ring (070-672 06 32, eller 070-625 14 63). Observera att tillägg (utökat öppethållande) förekommer.

Bokade gruppbesök
Om ni är en grupp som vill komma på besök på annan tid så är ni välkomna att kontakta oss för planering av besöket. Kanske ni samtidigt vill äta och fika i kaféet. Vi erbjuder även visning av trädgården och aktiviteter som grön konferens och tomatprovningar.

Hör av dig med era önskemål!
Välkommen via mail: info@nasetsgrona.se och telefon 070-672 06 32.