Vi söker två trädgårdsmästare

Är DU rätt person för att jobba hos oss på Näsets Gröna?

Vi söker inför 2018 två kunniga, positiva och arbetsglada trädgårdsmästare!
Ett litet företag vid Mälarens strand


Tjänst nummer ett innebär framför allt skötsel av rabatter samt vård av växter som blommor, buskar och träd. I arbetet ingår även rådgivning och designförslag i samarbete med våra kunder.

Tjänst nummer två innebär framför allt grönytearbete med ogräsrensning, vård av gräsmattor samt växter, buskar och träd. Begränsad maskinanvändning och arbete med röjsåg (sly- och gräs-trimning) ingår i arbetet. Har du utbildning för motorsåg är även det en fördel.

För båda tjänsterna gäller att arbetet främst består av trädgårdsskötsel och parkvård hos några av våra kunder, inklusive beskärning av fruktträd. Men du är givetvis också delaktig i verksamheten på vår gård med odlingarna, besöksträdgården och kaféet.

Vi ser framför oss att du har en god fysik, ett gott omdöme och goda kunskaper samt att du gärna tar ett eget ansvar för arbetets utförande. Kombinationen god samarbetsförmåga och en vilja att arbeta självständigt är egenskaper som vi värdesätter. Körkort och bil är en förutsättning för anställning.

När och hur? Heltid och året runt? Eller deltid och säsong?

Vi är öppna för olika anställningsformer. Det viktiga är glädjen i arbetet och att vi ömsesidigt tycker om att jobba tillsammans för ett gott resultat både hos våra kunder och i vår egen trädgård.
Är detta något som lockar Dig? Om ja – välkommen att kontakta oss!

Näsets Gröna är ett litet grönt företag vid Mälarens strand. Vår gård ligger i Knivsta kommun, strax norr om Sigtuna och söder om Uppsala. Här har vi en liten trädgård där vi odlar blommor, örter och inte minst grönsaker.
Kombinationen av en unik trädgårdsmiljö, ett mycket uppskattat kafé och den trevliga stämningen som alla kunder och besökare skapar hos oss, har gjort Näsets Gröna till ett utflyktsmål som lockar allt fler besökare.
Vi är miljöintresserade och måna om naturen och det naturliga kretsloppet. Våra ledord är Härodlat, Hemlagat och Hållbart – på riktigt.
Vi jobbar även med rådgivning och skötseluppdrag i andra trädgårdar. Framför allt har vi några större gårdar som kunder. De har visat oss ett stort förtroende i uppdraget att sköta och utveckla deras trädgårdar och parkområden. Det är viktigt för oss att vårda dessa uppdrag med stor omsorg och det är här du som nyanställd på Näsets Gröna kommer att ha dina flesta arbetsdagar.
Näsets Gröna är ett litet företag där vi jobbar nära varandra. I dag är vi tre årsanställda: Helena Grip, Elisabeth Secher och Sven Secher. Ibland tar vi in säsongsanställda och vi tar gärna emot praktikanter från trädgårdsutbildningar.

Välkommen med din ansökan till:
Sven Secher, 070-672 06 32. sven@nasetsgrona.se.
Läs mer om oss på vår hemsida:
www.nasetsgrona.se samt på facebook och instagram.
Adress: Södra Ekhamn Näset 500, 741 91 Knivsta.

Klicka här om du vill ladda ned ovanstående information! (pdf)