Vill DU jobba på Näsets Gröna?


Vi söker extrapersonal!


Vi söker flera nya medarbetare till vår trädgård, vårt kafé och vårt kök till säsongen 2019.

Det handlar om återkommande jobb en till två dagar i veckan i april till september. Kanske mer om du är rätt person och kan jobba både med trädgårdsjobb och i kaféet.

I trädgården handlar det om grävning, ogräsrensning, sådder, omskolning av plantor, utsättning av plantor, skörd av grönsaker och blommor. Kanske också försäljning och kundkontakter.
Arbetet är fysiskt krävande och ditt intresse för både det växande och våra kunder bör vara stort. Dina närmaste arbetskamrater heter bland annat Sven och Helena.

I kaféet och köket handlar det om allehanda göromål som att skölja, ansa och skära gröna härodlade råvaror, värma och snyggt lägga upp mat på tallrikar, ta hand om disk, städa samt att med glatt humör servera våra kära kafégäster. Du bör vara snabb i både fattning och handling och längta efter att göra våra gäster mätta och glada. I kaféet får du bland annat Elisabeth och Birgitta som arbetskamrater.

Du måste själv kunna ta dig till oss. Näsets Gröna ligger 12 km från både Knivsta och Sigtuna och 25 km söder om Uppsala. Buss går från dessa orter till Vassunda men sedan är det ytterligare sex km till oss och där finns inga allmänna kommunikationer.

Är du intresserad? Kontakta då Sven Secher per mail: sven@nasetsgrona.se och berätta i mailet lite kort om dig själv och skälen till att du skulle vilja jobba hos oss på Näsets Gröna.

Om du känner att detta kan vara något för dig och vi också tror det, så ser vi fram emot att få träffa dig här hos oss på Näsets Gröna!

Gröna hälsningar från oss på Näsets Gröna!

PS. Här kan du läsa mer om:

Vår trädgård: http://nasetsgrona.se/sida/vara-odlingar#.XEYII_zMBYc 

Vårt kafè: http://nasetsgrona.se/sida/http---www-nasetsgrona-se--p-30105-preview-1

DS.