Musik i det gröna på lördag den 5 september med Elisabet och Niklas

På lördag den 5 september återkommer Elisabet med sin fiol och Niklas med sin gitarr och sin mandolin. Ljuvlig svensk folkmusik kommer då att spridas i trädgården på Näsets Gröna.

Till höger ser du det spelande paret Elisabet och Niklas Ottosson.

Samtidigt – som man njuter till de musikaliska tonerna bakom buskarna, kan man i trädgården på Näsets Gröna:

• Plocka en bukett sommarblommor – förläng sommaren genom att plocka en egen färgsprakande bukett till Dig själv eller som present!

• Handla grönsaker – helt nyskördade grönsaker av alla sorter. Och till dig som prenumererar på veckolådan så står den packad och klar när du kommer.

• Äta lunch och fika Givetvis!, är det populära kaféet på Näsets Gröna öppet.
OBS: Vi önskar att du som vill äta och fika förbeställer. Då står din lunch- och fikakorg när du kommer till kaféet. På så sätt skapar vi en smittsäker och smidig servering. Tack för din medverkan i detta!
Här finns information om förbeställningen:
http://nasetsgrona.se/sida/30249/Kaf%C3%A9bes%C3%B6k%20p%C3%A5%20N%C3%A4sets%20Gr%C3%B6na%20%E2%80%93-%20f%C3%B6rbest%C3%A4llning

Flera tidigare spelningar
Elisabet och Niklas Ottosson spelade även den 15/8 sina valda pärlor ur den svenska folkmusiken i vår trädgård på Näsets Gröna och instrumenten är således fiol respektive gitarr och mandolin.

Spelat i trädgården på Näsets Gröna har även Tina Sundberg och Anders Sterner gjort. De spelar svensk och amerikansk folkmusik och instrumenten är fiol och nyckelharpa respektive banjo – med flera instrument. På bilden nedan (den 22/8) har de sällskap av ytterligare två musiker.

Tack!
Såväl våra gäster som vi själva på Näsets Gröna är väldigt glada för den musik som dessa musiker har låtit oss lyssna på under sensommaren år 2020. Detta smakar mera ...